Merk: SKU: DN0892-100

Bestel hier het nieuwste Turkije tenue voor peuters en kleuters. Dit tenuetje voor kinderen kan je bestellen voor kinderen van 4, 5, 6, 7 en 8 jaar. Het Turkije thuistenue voor peuters is namelijk beschikbaar in de maten 98, 104, 110, 116, 122 en 128. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en sokken. In dit voetbalshirt speelt het Turkse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 tijdens de periode 2022-2023. 

Het Turkije thuisshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de brede rode baan over de borst. Deze baan bevat een design van diagonale en rechte strepen. De ronde hals is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst staat de swoosh van Nike en op het midden van de borst de badge van de Turkse voetbalbond. Het voetbalbroekje is rood en de sokken zijn wit. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de spelers van het Turkse elftal in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit kinder tenue te bestellen. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!